Referentiecases

Neem contact met ons op voor meer informatie over onderstaande referentiecases.

Business Model – Business Plan – Strategie en Innovatie

Business plan en oprichting van dit ICT consultancybedrijf voor de wederverkoop van een no-code software development platform.

Strategie en Innovatie – Processen en Verandering

Diverse onderzoeken, waaronder onderzoek en adviesrapportages over hoe Ricoh kan groeien door middel van innovatie en hoe Ricoh het verkoopproces specifiek en de primaire processen bij Ricoh in het algemeen kan verbeteren.

Interim Management – Coaching

SAP consultants coachen op “consultative selling” vaardigheden en projectmatige aanpak. Business relatie opzetten met Microsoft en als SAP-partner (concurrent) een integratieseminar georganiseerd bij Microsoft.

Business Consultancy – Coaching – Project Management

Interim business consultant gericht op projectmanagement en procesverbetering. Vertaling van business uitdagingen en doelstellingen naar ICT-oplossingen en diensten Projectmanagement, ontwikkelen en vercommercialiseren van een HRM-oplossing. Hieronder valt onder meer de analyse van de behoeften en de onmogelijkheden, het opzetten van de Business Case en ontwikkelen van de “Proof of Concept”.

Project Management – Coaching – Innovatie – Processen en Verandering

Projectmanagement voor het bouwen van nieuwe producten voor de zakelijke markt, afdeling Nieuwe Producten Introducties (NPI). Projectaanpak omzetten naar Prince2. Projectmanagers begeleiden en coachen op professionaliteit en Prince 2 methodiek.

Management Consultancy – Processen en Verandering – Project en Informatie Management

Analyse van de kwaliteit van de ICT-organisatie inclusief adviesrapportage, onderzoek naar het hoge percentage mislukte ICT-projecten en adviesrapportage. Analyse en herontwerp van het R&D-proces binnen de ICT-afdeling.

Business Plan – Strategie en Innovatie – Business Model – Directie

Business plan, oprichting, strategie en besturen van de onderneming die is gericht op de verkoop en implementatie van Open Source Software (OSS) gebaseerde projecten en tevens begeleiden en uitbouwen van grote projecten (incl. projectmanagement).

(RealOpen IT is opgegaan in Capitar IT Group)

Strategie en Innovatie – Processen en Verandering – Coaching – Directie

Visie en strategie bepalen en de organisatie kantelen van verliesgevende detacheerder naar winstgevende leverancier van oplossingen en diensten. Direct leiding geven aan verkoop en consultancy organisatie.

(Sylis is tegenwoordig Groupe OPEN)

Strategie en Innovatie – Business Model – Coaching

Professionaliseren van Microsoft Consultancy Services. Ontwikkelen en vercommercialiseren van services diensten portfolio. Lid van het Management Team.