Home Uitgeverij

Uitgeverij

In december 2010 heeft Heavysoft een door Paul Haullussy geschreven boek uitgegeven. Deze verhalenbundel bevat de impressies van iemand die zijn passie heeft gevonden op een leeftijd, waarop de meeste beoefenaars van de sport al minimaal een jaar of vijf zijn gestopt. Op 37-jarige leeftijd, twee jaar nadat hij zijn eerste motor heeft gekocht, rijdt hij zijn eerste race. In een stationwagen met aanhangwagentje en een gereedschapskist achterin, gaat hij in 2002 naar zijn eerste wedstrijd.

De eerste wedstrijd van wat in de loop der jaren een compleet uit de hand gelopen hobby wordt. Negen seizoenen later rijdt hij zijn laatste wedstrijd in de koningsklasse van het Open Nederlands Kampioenschap, de Dutch Superbikes. De verhalen gaan over de belevenissen en ervaringen van iemand die zonder enige voorkennis, puur voor de lol, gaat racen.

Iwan van der Valk, motor(sport)journalist en ex-tegenstander:
“… ouderwets plezier. Paul racete puur voor zijn plezier, daarover is nooit enige twijfel mogelijk geweest. Nooit heb ik hem kunnen betrappen op overdreven gedoe met te dure motoren, teveel sponsoren en teveel blabla… Paul snapte dat het om meer dan alleen de race zelf ging en was waarschijnlijk de man met de meeste vrienden in de paddock.”

Klik hier voor meer informatie en om het boek te bestellen!

 
Copyright 2004-2017 Heavysoft